Skriv til os

PestCare: Din skadedyrsbekæmper i Jylland og resten af DK

Søger du en skadedyrsbekæmper?

Har du problemer med uvelkomne dyr, som er flyttet ind i din bolig eller virksomhed og har brug for en skadedyrsbekæmper i Jylland? Så er du kommet til den rette skadedyrsbekæmper.

Bag PestCare ApS er vi, de to indehavere Simon Pedersen og Thomas Bertelsen, som begge har mange års erfaring indenfor forebyggelse og bekæmpelse af skadedyr.

Igennem vores mange års arbejde som skadedyrsbekæmper i branchen har vi opnået dybdegående viden omkring alle slags skadedyr som f.eks. borebiller, rotter og fugle. Vi ved, hvordan man effektivt sikrer sig mod de forskellige typer af uvelkomne beboere.

Skadedyrsbekæmper med mange års erfaring

Har du problemer med skadedyr, eller er du i tvivl om, hvad du har med at gøre? Hos PestCare er vores lokale skadedyrsbekæmper altid klar til at hjælpe dig med professionel hjælp til at bekæmpe eller rådgive mod skadedyr. Vi har mange års erfaring og vi garanterer, at vi nok skal hjælpe dig af med dine problemer.

Vores målsætning

Vi hos PestCare vil gerne være den foretrukne skadedyrsbekæmper og samarbejdspartner indenfor sikring mod skadedyr. Vi tilbyder både vejledning, forebyggelse og bekæmpelse af alle typer skadedyr, herunder også rottebekæmpelse, både ved virksomheder og private

Vores værdier

Hos PestCare har vi forskellige fokuspunkter, som er vigtige for os, når vi forebygger og bekæmper skadedyr. De inkluderer:

Effektivitet

Du skal have valuta for pengene. Når vi kommer ud for at bekæmpe eller forebygge skadedyr, er det vigtigt for os at være effektive. Vi laver ikke hurtige ikke-holdbare løsninger, hvor problemerne opstår igen en måned efter. Vi kommer problemet til bunds og gør det ordentligt.

Det er ikke kun medarbejderne i PestCare som er effektive, til virksomheder kan vi tilbyde vores servicesystem PESTCAREWEB. Med dette kan du følge skadedyrs aktiviteten på din virksomhed, ved at trække tendensanalyser over fangst i de forskellige fælder.

Udover dette bruges det også til kvalitetskontrol, vores teknikere kan tage et billede af en fejl/mangel, i får en besked via systemet, derefter kan i udbedre fejlen og så kan i kvittere når fejlen er udbedret.

Hurtig respons

Skadedyr kan volde store problemer både i hjemmet og på arbejdspladsen. Især i virksomheder, der har med fødevare at gøre, er det vigtigt at komme problemerne til livs omgående. Derfor er det vigtigt for os at have en vagttelefon, der er åben 24 timer i døgnet.

Grøn bekæmpelse

Vi sætter alle spor på jorden og miljøet igennem vores levetid. Vi vil helst have, at de spor, vi sætter, ikke skader miljøet. Derfor bruger vi ikke giftfælder men i stedet elektroniske fælder. Elektroniske fælder er effektive og skader ikke miljøet. Derudover gør elektroniske fælder det muligt for os at kunne reagere øjeblikkeligt, når et skadedyr går i fælden.

Professionel skadedyrsbekæmper til virksomheder

For mange virksomheder er det essentielt at kunne fremvise dokumentation over skadedyrssikring overfor myndigheder såvel som 3. parts auditører. Dette vil vi gerne gøre så enkelt og overskueligt som muligt for dig.

Med PestCareWeb (PCW) får du overblik over skadedyrssikringen med et enkelt klik. Via forsiden i PCW bliver du præsenteret for et grafisk overblik over skadedyrssikringen og får ligeledes adgang til af danne tendensanalyser m.m.

Kontakt din skadedyrsbekæmper i Jylland og hele DK

Har du spørgsmål til din skadedyrsbekæmper angående forebyggelse, skadedyrsbekæmpelse eller PestCare, kan du kontakte os på kontaktformularen, telefon: (+45) 5195 5959 eller mail: info@pestcare.dk. Så vil vi svare på dine spørgsmål, så godt vi kan. Vi er din skadedyrsbekæmper i Jylland og hele Danmark.