Skriv til os

Rottebekæmpelse i Horsens – og resten af Danmark

Få hjælp til rottebekæmpelse

Et af de mest klassiske skadedyr er rotten og vi kan hjælpe dig med rottebekæmpelse. Hos PestCare har vi mange års erfaring med rottebekæmpelse i bl.a. Horsens og Sønderborg, hvor vi har vores to afdelinger. Rotter og mus ses både i hjemmet og på arbejdspladsen, og de kan volde store problemer, hvis man ikke får bekæmpet dem.

Men frygt ej: Vi hjælper mange kunder i hele Danmark med forebyggelse og bekæmpelse af de små gnavere.

Er det rotter?

Det er vigtigt, at du reagerer ved de allerførste tegn på rotter. Det kan være f.eks. efterladenskaber eller gennemgnavede ting som f.eks. ledninger.

Er du i tvivl om, om der er tale om rotter, kan du kontakte os med det samme. Så kommer vi ud og gennemgår området, for at konstatere om der er tale om rotter.

Akutte tilfælde

Vi har døgnåben vagttelefon. Har du et akut skadedyrsproblem, kan du kontakte os med det samme på telefon: (+45) 5195 5959. Vi kommer ud med det samme og kan hjælpe med rottebekæmpelse og en fremtidig strategi for forebyggelse og bekæmpelse.

Elektroniske fælder

Hos PestCare bruger vi elektroniske fælder til bekæmpelse af rotter. Det gør vi af flere årsager:

Grøn bekæmpelse

Først og fremmest er det vigtigt for os, at vi ikke skader hverken miljø eller mennesker, når vi bekæmper skadedyr. Derfor bruger vi ikke fælder med gift, når vi kan komme udenom det.

24/7 kontrol af fælder

En anden klar fordel ved de elektroniske fælder er, at de kan kontrolleres 24 timer i døgnet 7 dage om ugen. Fælderne sender nemlig selv signal, når en rotte er gået i fælden. Derfor får vi besked med det samme og kan reagere øjeblikkeligt. Det er nemlig nemmere at kunne gøre noget ved et problem, når det sker, end hvis man først opdager det 2 måneder efter ved et kontrolbesøg.

Forebyggelse og rottebekæmpelse

Det er nemmere at forebygge end at bekæmpe. Vi står altid klar til at hjælpe, og har du behov for f.eks. et kontrolbesøg, kan vi aftale en gennemgang af dine bygninger, hvor vi udarbejder en rapport over bygningernes tilstand i forhold til skadedyrssikring

Rotterne trækker især indenfor om vinteren, hvor varmen fra bygninger frister rotterne, Det giver altså rigtig god mening at få rottesikret bygninger og boliger: Det kan spare omkostninger i fremtiden. Lad PestCare hjælpe dig med rottebekæmpelse og sikring.

Har du spørgsmål til rottebekæmpelse i Horsens eller resten af landet?

Om du har et akut problem, har brug for hjælp til forebyggelse eller bare har spørgsmål, kan du altid kontakte os på enten telefon: (+45) 5195 5959 og mail: info@pestcare.dk. Når man har med rotter at at gøre, er det bedre at sætte gang i rottebekæmpelsen for hurtigt end for sent.